Om oss


Historien til lunsjfirmaet begynte sommeren 2015 da flere av grunnleggerne var på reise jorden rundt. Camilla og Fredrik var på ferie i Dubrovnik og hadde et bedre måltid med noen lokale venner. De fortalte at de selv og "alle" andre hadde lunsj levert til sitt arbeid der. "Hva du har du ikke dette i Norge? ”De sa og begge så litt forvirrede og lattermilde så på hverandre.


På den andre siden av kloden, i det lovede land i USA, var Ruben en ivrig praktiserende student i San Fransisco. I tillegg til å komme hjem med solbrente skiller og et par tre teknologiske ideer fra Silicon Valley, hadde han også gjort seg til en interessant opplevelse "Jeg brukte virkelig en krone på lunsj hele sommeren!" Lunsj ble selvfølgelig levert til praksisfirmaet som det skulle og skulle være i byen San Fran.


Da hverdagens realiteter plutselig dukket opp igjen i Bergen, var det ikke bare ødelagte paraplyer som var en utfordring: "crunchy crack" - Ruben spiste igjen sine tørre brødskiver med brunost alene i spisesalen. På samme gang, observerte han sin kollega, med en doktorgrad, gå på 10-12 minutters tur til kiwien for å kjøpe ostbaguette og eplejuice, mens klokka tikket og gikk ... Kontrastene var like store for Camilla og Fredrik da de kom hjem til Bergen og ideen ble: "Dette må gjøres bedre".


Fredrik ringte noen venner, noen han til og med visste hadde en gründerdrøm i magen, og lunsj Selskapet begynte å ta form! Lunsjeselskapet ble opprettet med det brennende ønsket om at alle skulle ha tilgang til en god lunsj - fordi vi er overbevist om at god lunsj gir god forretning, og ikke minst; Norske arbeidshelter fortjener det!